Lange gevelstenen

Ultieme ontwerpvrijheid met lange gevelstenen

MBI lange gevelstenen geven u, door de uitgebreide keuze in kleur en formaat, ultieme ontwerpvrijheid. Beton gevelstenen zijn maatvast, kleurvast, duurzaam geproduceerd en ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wij kunnen de lange gevelstenen exact naar uw esthetische wensen vormgeven met de kwaliteit die u van MBI gewend bent. Laat u inspireren door de projecten op onze website of vraag een exemplaar aan van ons inspiratiealbum met sfeer- en detailbeelden van gerealiseerde woning- en utiliteitsbouwprojecten.

Producten

  • MBI GeoStylistix – lange gevelstenen met een natuurlijke toplaag
  • MBI Rox – lange gevelsteen met grillig breukvlak

Projectreferenties met ‘lange gevelstenen’


Inspiratiealbum 2016/2017

Wij zijn trots op de werken die architecten met onze lange gevelstenen weten te realiseren. In onderstaande uitgave hebben wij de mooiste projecten gebundeld. Wilt u ons inspiratieboek ontvangen? Vul dan het formulier in. De download link ontvangt u direct in uw mailbox.

gevelsteen-projecten

Bedrijf

Naam

E-mail

Adres (geen postbus)

Postcode

Plaats

Telefoon

Hoe wilt u ons inspiratieboek ontvangen?

Marketingtoestemming
Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen? (U kunt zichzelf weer uitschrijven voor de nieuwsbrief met de uitschrijf-link in elke e-mail die u van ons ontvangt of door contact op te nemen via marketing[@]mbi.nl.)
Ja, per e-mailNee, bedankt


Architect over GeoStylistix

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.