Bloemtegel GeoProArte

GeoProArte® bloemtegel voor een trendy tuin

Eigen Huis & Tuin

Dit weekend is een primeur te zien in Eigen Huis en Tuin! Voor het eerst krijgt u een  sneak preview van de serie GeoProArte®. De tuinontwerpster heeft gekozen voor de smaakvolle Belgian Blue Dark Flower, of wel een zeer trendy bloemtegel.

Perfecte styling

In de tuin anno 2018 is niets te gek. We zien steeds vaker dat de tuin meer gaat lijken op een woonkamer dan op het traditionele beeld van een tuin met een gazon, borders en droogmolen voor de was ;-) Inderdaad, tijden zijn wat dat betreft veranderd. Wij spelen daar graag op in met onze sierbestrating. Uiteraard blijven antraciet en grijs de meest verkochte kleuren voor een terras, maar als A-merk mag een uitgebreide collectie bijzondere terrastegels natuurlijk niet ontbreken! Dat hoort bij een perfect gestylde tuin en wij geven u graag de keuze.

In deze trendy tuin zijn klassieke elementen gecombineerd met moderne elementen. En zoals u ziet gaat dit prima samen! De organisch gevormde tegel GeoArdesia Alivo komt ook in deze tuin prima tot haar recht!

Sierbestratingcollectie GeoProArte®

GeoProArte® is een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardige digitale toplaag. Nieuwe techniek stelt ons in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel te evenaren. Maar ook onze creativiteit kunnen wij de vrije loop geven. GeoProArte® wordt een trendsetter en is vanaf seizoen 2019 verkrijgbaar. 

In deze uitzending geven wij u een klein voorproefje. U kunt deze tegels medio maart bij uw dealer in de buurt bewonderen (op moment van uitzending op 17/18 november 2018 zijn ze nog niet leverbaar).

Lees verder over GeoProArte®


Eigen Huis & Tuin

Nog meer inspiratie voor sierbestrating opdoen?

Bekijk alle tuinen van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar sierbestrating van MBI verwerkt is. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor de styling van uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.