Betonlaborant (Kampen)

Vacature: Betonlaborant

Voor onze locatie in Kampen

Wij zoeken een fulltime doorzetter voor ons laboratorium. Jij vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je bewaakt onze naam door het analyseren, controleren en verbeteren van onze producten en processen. Je zet die extra stap om tot een eindproduct te komen waar je als steenmeester trots op kunt zijn. Je hebt een no-nonsense mentaliteit, bent doortastend en zelfstandig. Door daadkrachtig op te treden maak jij het verschil tussen een goed en een perfect –’MBI Steenmeester’ waardig – product.

Wij bieden een zeer afwisselende functie met veel zelfstandigheid en mogelijkheid voor eigen inbreng. Kwaliteit is een belangrijke pijler in onze missie waar jij als laborant alle tools voor krijgt. En dat bij een bedrijf dat met haar oer-hollandse producten Nederland elke dag een stukje mooier maakt!

Werkzaamheden

Tijdens je werk als laborant verricht je standaard én specifieke analyses inzake kwaliteitscontrole op gereed product, grondstoffen en mengsels, volgens vooraf opgestelde specificaties/normen. Tevens assisteer je bij keuringen voor keurmerken en voer je diverse proeven uit gericht op het continue verbeteren van onze producten en ons proces.

Verantwoordelijkheden

  • Verrichten van kwalitatieve en kwantitatieve analyses;
  • Gerichte acties ondernemen indien (eind)producten niet aan de vereiste kwaliteitscriteria voldoen;
  • Nader onderzoek doen in het geval van klachten c.q. reclamaties;
  • Verrichten van ijkingen en inregelen van diverse (laboratorium)apparatuur;
  • Overleg voeren met meerdere afdelingen aangaande het doorvoeren van kwaliteitsverbeteringen;
  • Aanpassen van specificaties van grondstoffen en/of mengselsamenstellingen;
  • Vastleggen van diverse data en verzorgen van periodieke rapportages.

Functieprofiel

Je hebt MBO werk- en denkniveau en beschikt over het diploma voor betonlaborant. Bij voorkeur heb je reeds enige jaren werkervaring als (assistent) betonlaborant en ben je toe aan je volgende stap. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de materie van “beton” en bent bereid om je de komende jaren verder te ontwikkelen. Als persoon ben je communicatief vaardig en daadkrachtig. Daarnaast ben je enthousiast, neem je initiatief en heb je een positieve instelling. Andere eigenschappen die op jou van toepassing zijn:

Oog voor detail

Inventiviteit

Teamgeest

Eigenaarschap

Leergierig

Aanbod

Een zeer afwisselende functie bij een gerenommeerd en dynamisch familiebedrijf dat volop in de groei is. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een fulltime functie in een 2-ploegendienst.

Belangstelling

Heb je interesse in bovenstaande functie? Dan kun je contact opnemen met Berend van den Brink, Productiemanager. Reageer met je CV én motivatiebrief. (CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.)

NB. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.