Betonbanden

Heeft u een wegenbouwproject op de planning staan, dan heeft u ongetwijfeld betonbanden nodig. Bij MBI hebben wij jarenlange ervaring met het produceren van functionele en duurzame straatstenen, tegels, betonbanden en elementen. Daarbij stellen wij de hoogste eisen wat betreft de kwaliteit en het uiterlijk. Het straatbeeld wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de verharding die er ligt.

Betonbanden met diverse structuren beschikbaar bij MBI

MBI heeft betonstenen met een toplaag van natuurlijke materialen in het assortiment opgenomen. Die zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, ze zijn ook erg mooi. En dat is belangrijk, want het uiterlijk van de straat is van grote invloed op het welbevinden van mensen. Maar met alleen stenen bent u er nog niet. Voor de afwerking van straten heeft u namelijk ook betonbanden nodig. Betonbanden dienen namelijk voor:

  • Verharding
  • Vakverdeling (opsluiting)
  • Verkeersgeleiding
  • Watergeleiding

Bij MBI heeft u voldoende keuze uit verschillende soorten betonbanden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor anti-parkeerbanden, geleidebanden, opsluitbanden, RWS-banden en verloopbanden. Al onze betonbanden worden daarbij geleverd in drie texturen: de Basic structuur, de GeoBasic structuur en de GeoColor structuur. Vindt u niet de betonbanden die u zoekt? Dan kunt u bij MBI ook terecht voor maatwerk: prefab banden die speciaal voor u op maat zijn gemaakt.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de producten die MBI aanbiedt? Of wilt u deskundig advies ontvangen over de betonproducten voor bouw, infra en tuin die het beste bij uw project aansluiten? Neem contact met onze Business Groep Infra op door te bellen naar het telefoonnummer +31 413 349 400. Wij staan u graag te woord!

Bekijk ook:

[link output=”inline”]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.