14/09/2016: Architect@Work

Architect@Work Rotterdam

Deze exclusieve beurs is voorbehouden aan de voorschrijver binnen de bouwsector en draait om de presentatie van innovaties. Een beoordelingsprocedure maakt onderdeel uit van de inschrijving, wij zijn er trots op twee innovaties te mogen komen presenteren.

Prefab Lateien

Met het succes van het toepassen van ons GeoSteen®-concept in gevelstenen, zijn wij verder gegaan met de ontwikkeling van een onlosmakelijk onderdeel dat voor de architect minstens zo belangrijk is als de gevel zelf; de latei. MBI produceert op projectbasis dit prefab metselwerkelement. De prefab latei wordt voorzien met onze eigen steenstrips op basis van gebroken natuursteen.  Deze strips zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen: langformaat 595x45x95mm, moduulformaat 295x45x95mm en waalformaat 210x52x100mm (LxHxD). Door het gebruik van dit element in combinatie met eigen producten, bijvoorbeeld onze langformaat gevelstenen, ontstaat een monolystisch geheel waardoor het gebouw extra meerwaarde krijgt.

Steenstrips Social Design

MBI volgt de actuele ontwikkelingen: groei van woningbouwprojecten en een tekort aan betaalbare woningen. Voor deze specifieke thema’s hebben wij een nieuwe lijn ontwikkeld: GeoSteen® in Waalformaat. Wij noemen deze nieuwe lijn Social Design. Een uiterst betaalbare gevelsteen met een unieke en eigentijdse uitstraling. De toplaag is gemaakt van gebroken natuursteen en dit geeft uw project meer karakter dan een ‘doorsnee’ gevelsteen. In combinatie met onze steenstrips, en het gebruik van het buitengevelisolatiesysteem van Easylation, kunt u een energiezuinige woning realiseren. Voor verdere informatie kunt u contact met één van onze adviseurs.

Waar en wanneer

Ahoy Rotterdam – Hal 1
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam
Stand 182 + 183

Openingstijden beurs
Woensdag 14 september: 13.00u – 20.00u
Donderdag 15 september: 13.00u – 20.00u

Meer informatie op de website van de beurs

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.