27/04/2017: Architect@Work

Wij geven ruimte aan ideeën

27 en 28 april is MBI te vinden op de Kortrijk Xpo in België voor Architect@Work! Meer dan 280 leveranciers in de bouw tonen op deze beurs hun nieuwste producten aan een breed publiek van architecten en andere ontwerpers. Vele tentoonstellingen, interessante seminars en productnoviteiten om inspiratie op te doen. MBI is te vinden op stand 224 in hal 5 met GeoStylistix en Social Design.

Praktische informatie

De beurs heeft een unieke layout, want om het contact tussen standhouder en bezoeker te optimaliseren, worden de bezoekers automatisch door kleine, uniforme modules geleid. Het eerste contact gebeurt in de stand. MBI is te vinden op stand 224 in hal 5 met GeoStylistix en Social Design. Elk product dat tijdens Architect@Work getoond wordt, is goedgekeurd op basis van innovatie door een selectiecomité bestaande uit (interieur)architecten. En er is doorlopend gratis catering en lekkere hapjes in de lounge en in de wandelgangen.

Datum en tijd

Donderdag 27 en vrijdag 28 april 2017
Geopend van 10:00 tot 20:00 uur

Adres en route

Kortrijk Xpo ligt op slechts 30 minuten rijden vanuit Gent, Brugge en Rijsel. U kunt voor een routebeschrijving naar deze website: www.kortrijkxpo.com/praktisch/bereikbaarheid. Er zijn ruime parkeermogelijkheden en de kosten hiervoor bedragen €4,00.

MBI is te vinden op stand 224 in hal 5

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
België 

Toegangsprijs

Bezoekers die zich vooraf registreren via deze website, krijgen gratis toegang en vermijden lange wachttijden aan de kassa.
Zonder voorregistratie of uitnodiging van een standhouder bedraagt de toegangsprijs €100,00 per persoon. 

   

Ga voor meer informatie naar de website van Architect@Work: www.architectatwork.be


GeoStylistix

GeoStylistix biedt u de kans om iets unieks te ontwerpen. Een extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen.
Onderscheidend qua kleur, formaat en textuur. Door de a-typische afmetingen is het mogelijk om een bijzondere horizontaal
lijnenspel voor de gevel te creëren. De voordelen van beton, gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van
natuursteen. U zult aangenaam verrast zijn door de ontwerpvrijheid en de keuzemogelijkheden die de slanke gevelsteen
GeoStylistix garandeert. U kunt de kleur van de natuurlijke mineralen kiezen en precies de gevel samenstellen die u voor ogen
heeft. Klik op de rechter afbeelding om door de digitale brochure te bladeren. 

Lees verder over GeoStylistix


Social Design

De samenleving verandert sneller dan ooit en als geen andere sector heeft de bouw daarmee te maken. Jarenlang is bezuinigd
op nieuwbouw en nu zal deze achterstand weer moeten worden ingehaald. Beheersing van bouwkosten en budgettering zal hierin een grote rol spelen. Maar, we willen wel onderscheidend bouwen en dat vraagt om vernieuwende materialen. Materialen die toegevoegde waarde bieden voor de esthetiek. Denk hierbij aan een totaal nieuwe generatie gevelstenen die in het verleden hun kwaliteiten al hebben bewezen maar nu volledig gerestyled zijn volgens de hedendaagse tijdsnormen. Klik op de rechter afbeelding om door de digitale brochure te bladeren. 

Lees verder over Social Design


Ga voor meer informatie naar de website van Architect@Work: www.architectatwork.be

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.