Allround service medewerker in Zuid-Nederland

Voor onze afdeling after-sales zijn wij op zoek naar een allround service medewerker

Als allround servicemedewerker bent u voor met name de zuidelijke provincies (o.a. Limburg, Brabant, Zeeland, Zuid-Holland) primair verantwoordelijk voor het in behandeling nemen en afwikkelen van eventuele reclamaties inclusief alle benodigde contacten, zowel telefonisch, schriftelijk, als persoonlijk, tussen dealer, consument, verwerker en interne organisatie. U werkt voor de business groep Tuin & Bouw.

Voor het afwikkelen van reclamaties kan het zeer zeker voorkomen dat u, direct dan wel na afspraak een verbeterende behandeling uitvoert op de reeds verwerkte sierbestrating. De vestigingsplaats van het verantwoordelijke bedrijfsonderdeel is in Kampen (OV) maar er is ook een opslagmogelijkheid bij ons hoofdkantoor te Veghel (NB).

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte, open, zelfstandige en energieke collega die van aanpakken weet en zijn/haar eigen werkzaamheden goed kan plannen. U bent zowel communicatief als administratief vaardig. Ook op de momenten dat er een mogelijke piek is in de werkzaamheden (hoogseizoen), blijft u met alle partijen op de juiste manier communiceren en uw zaken afwikkelen. U heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer. Daarnaast bent u, gezien het werkgebied, woonachtig in zuidelijk Nederland (regio Eindhoven/Helmond/Tilburg/Breda/Weert/Venlo/Waalwijk/Den Bosch).

U heeft MBO+ werk- en denkniveau en bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie binnen een professionele, dynamische en groeiende organisatie
 • Een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheden
 • Een afwisselende functie met veel contacten
 • Een jong team met enthousiaste collega’s
 • De kans om jezelf sterk te ontwikkelen
 • Moderne, marktconforme arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan je CV voorzien van motivatiebrief uiterlijk 31 augustus a.s. naar Agatha Kingma-de Jong via onderstaand formulier. CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is niet mogelijk

 • Delen op sociale media

  Pinterest
  Facebook
  YouTube
  LinkedIn
  Twitter