29/03/2017: Seminar milieuprestaties

beton, milieu, duurzaamheidToepasbare milieuprestaties van betonproducten

Woensdag 29 maart, bij de BFBN in Woerden

BeST, sectorvereniging voor betonnen bestratingsmateriaal heeft samen met KIWA een beoordelingsrichtlijn (BRL) opgesteld om transparante en betrouwbare milieuverklaringen van betonproducten te leveren onder toezicht van externe certificatie. Over deze BRL en hoe opdrachtgevers deze kunnen gebruiken bij de aanbesteding, vertellen wij tijdens een seminar op woensdag 29 maart.

In deze BRL verklaart de producent een milieukostenindicator (MKI) en het percentage secundaire grondstoffen (circulariteit) van een aantal producten.

Certificaat

Een certificaat op basis van de BRL levert het bewijs voor opdrachtgevers in het kader van duurzaam inkopen en biedt tevens een bewijsmiddel bij de BRL Bouwwerken met duurzaam beton van het Netwerk Betonketen. Het vormt daarmee een goede invulling op de uitvraag van opdrachtgevers naar duurzaam beton.

Dialoog

BeST brengt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. We willen samen met u de dialoog aangaan voor een duurzame gebouwde omgeving met betonnen infraproducten.
We nodigen u daarom van harte uit voor een seminar over toepasbare milieuprestaties van betonproducten op 29 maart bij de BFBN in Woerden.

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor specialisten op het gebied van duurzaam inkopen bij milieubewuste gemeenten en directies van betonfabrikanten. Deelname aan dit seminar is gratis. Aanmelden kan via: https://intranet.bfbn.nl/bfbn

Download uitnodiging

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.