17/01/2017: Tuinprofessionaldagen

Tuinprofessionals door kennis verbonden

Dit jaar organiseren wij voor de 7e keer de Tuinprofessionaldagen. Deze keer zullen wij neerstrijken in de inspirerende omgeving van Burgers’ Zoo in Arnhem. Het programma is veelzijdiger dan ooit dus beter kunt u het nieuwe jaar niet beginnen. 

Praktische informatie

De Tuinprofessionals is een informatieplatform van en voor tuinprofessionals (ontwerpers, hoveniers, stratenmakers). Deze dagen zijn exclusief voor Tuinprofessionals, dus meldt u gratis aan voor de Tuinprofessionaldagen en bekijk het programma vol workshops, lunches en presentaties.

Dinsdag 17 en woensdag 18 januari 2017
Geopend vanaf 9:30

Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

De Dag voor de Tuinprofessional

Natuurlijk zijn er talloze websites en vakbladen maar sommige zaken moeten gezien en gevoeld worden! Daarom organiseren we ieder jaar op de derde dinsdag en woensdag van januari een Kennisevent waarbij de Tuinprofessional een hele dag onze gast kan zijn, een aantal plenaire presentaties mee maakt en kan kiezen uit een groter aantal kleinere kennissessies of workshops. Tussendoor kan hij, onder het genot van altijd lekkere lunches netwerken en individuele fabrikanten aanspreken. Hij krijgt kennis van ons aangeboden, wij daarentegen leren van ieder gesprek dat wij kunnen voeren.

Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Ga voor meer informatie naar: www.tuinprofessionals.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.