16/02/2017: TuinIdee in Den Bosch

TuinIdee 2017 in Den Bosch

Donderdag 16 t/m 19 februari 2017

TuinIdee, het beste voor tuin en buitenleven op één event in de Brabanthallen. TuinIdee 2017 biedt u alles voor de tuin van uw dromen en een verrukkelijk buitenleven. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven. U kunt bij onze MBI dealer Steenplaza Frans de Bruyn terecht voor de laatste trends op het gebied van sierbestrating, muurelementen, keramiek en nog veel meer.

Praktische informatie

TuinIdee bestaat 25 jaar! Tijd voor een feestje, en tijd om verder te kijken! We vieren het buitenleven. De klimaatbestendige tuin, eten van eigen bodem, de gezonde leefomgeving en het stoere outdoor leven staan centraal. BUITEN met hoofdletters. Laat je inspireren. Bekijk de kleurrijke voorbeeldtuinen, proef het nieuwe seizoen, en laat je verrassen. Kom, beleef het buitenleven en vier het feest mee! Bestel je tickets online nu tijdelijk met €4,50 korting. Ga voor meer informatie over deze beurs naar: www.tuinidee.nl en ga voor de bereikbaarheid naar: www.brabanthallen.nl.

Data
Donderdag 16 februari 2017
Vrijdag 17 februari 2017
Zaterdag 18 februari 2017
Zondag 19 februari 2017

Adres
Brabanthallen 
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch

Stands 
Steenplaza Frans de Bruyn B14 & B37 Hal 3

Hoveniersbedrijf van Oorschot B38 Hal 3
met MBI GeoStretto Cannobio i.s.m.  Swanenberg Sierbestrating

Relaxoutdoor/Caldera Spa’s A31 Hal 1
met MBI GeoCeramica® Canvas i.s.m. Van Liempd Bestratingsmaterialen

Openingstijden
Donderdag: 10:00 t/m 18:00
Vrijdag: 10:00 t/m 21:00
Zaterdag: 10:00 t/m 18:00
Zondag: 10:00 t/m 18:00


Steenplaza Frans de Bruyn

Steenplaza Frans de Bruyn in Lexmond is gespecialiseerd in sierbestrating en tuinhout. Dit presenteren wij voor u op de TuinIdee beurs in 2017. Hier kunt u een verscheidenheid aan toepassingen zien. Van sierbestrating tot tuinhout. Zodoende kunt u zich een goed beeld vormen van de mogelijkheden voor uw droomtuin. Ons verkoopteam staat klaar om u van A tot Z te adviseren, waardoor u de juiste keus kunt maken. Voor een eventueel tuinadvies en passend ontwerp kunnen wij u in contact brengen met vakbekwame specialisten. 

Onze sterke punten zijn levering uitvoorraad en een zeer flexibel transport, hierdoor kunnen wij u heel snel de gekozen materialen leveren. Het verkoopteam Frans de Bruyn Steenplaza begroet u graag van 16 t/m 19 februari op TuinIdee in de Brabanthallen. Steenplaza Frans de Bruyn en de materialen van MBI BV zijn te vinden op stand B14 & B37 in hal 3. Ga voor meer informatie naar: www.fransdebruyn.nl.


Hoveniersbedrijf van Oorschot

Hoveniersbedrijf van Oorschot ontwerpt en realiseert alle soorten tuinen, van klassiek tot modern en van onderhoudsvriendelijk tot natuurlijke tuinen, daarnaast voeren we breed onderhoud uit aan tuinen, parken en vijvers. We zijn een professioneel hoveniersbedrijf met een team van getalenteerde mensen. Onze site geeft een beeld van de werkzaamheden die wij in de loop van jaren hebben vervaardigd, zoals aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. 

Wilt u graag meer weten? U bent u altijd van harte welkom van 16 t/m 19 februari op TuinIdee in de Brabanthallen. Hoveniersbedrijf van Oorschot en de materialen van MBI BV  (GeoCeramica® Canvas Boucle in 2 kleuren!) zijn te vinden op stand B38 in hal 3. 


Relaxoutdoor/Caldera Spa’s

Sinds 1976 is Caldera een van de meest vertrouwde spa-merken ter wereld. Relaxoutdoor is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met alles op het gebied van wellness en outdoor. Door onze tientalle jarenlange ervaringen in deze branche kunt u ons zeker tot de specialisten rekenen. Ons producten zijn van hoogwaardige kwaliteit wat we ook terugzien in onze klant tevredenheid. 

Graag nodigen wij u uit van 16 t/m 19 februari op TuinIdee in de Brabanthallen. Relaxoutdoor en de materialen van MBI BV ( GeoStretto Cannobio in 60 x 60 formaat!) zijn te vinden in hal 1 op stand A31. 


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.