10/02/2017: Tuinbeurs in Doetinchem

De 5e Tuinbeurs editie

Vrijdag 10 t/m zondag 12 februari 2017

Op de hoogte blijven van het laatste tuinnieuws? Dit jaar kunt u bij de Tuinbeurs in Doetinchem al uw tuintips op komen halen bij alle standhouders! Na vier edities van de Tuinbeurs in Ulft, organiseren wij in 2017 de Tuinbeurs in Doetinchem. U kunt bij onze partner Breukers Bouwmaterialen terecht voor de laatste trends op het gebied van sierbestrating: GeoCeramica®! Dit is een keramische toplaag op een waterdoorvoerende Stabikorn®-onderlaag. Geniet van stijlvol Italiaans keramiek met alle voordelen van beton: GeoCeramica® is het beste van twee werelden!

Praktische informatie

Kom 3 dagen lang proeven, ontdekken en genieten! Breukers Bouwmaterialen en de materialen van MBI zijn te vinden op stand 41 & 42. De entreekosten bedragen slechts € 6,00 dus bestel alvast uw tickets online. Ga voor meer informatie naar: www.achterhoekbeurzen.nl

Stand 41 & 42
Breukers Bouwmaterialen B.V.
MBI B.V.

Achterhoekbeurzen
Havenstraat 142
7005 AG Doetinchem

Vrijdag 10 t/m zondag 12 februari 2017


Breukers Bouwmaterialen B.V.

Wij bieden een groot assortiment aan bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal, sierbestrating, tuinhout, zand & grind, en infra-producten aan voor de particulier, aannemers, hoveniers, loonbedrijven, grondverzetbedrijven, wegenbouwbedrijven, stratenmakers en overheidsinstanties. Dit assortiment loopt van metselstenen, isolatie, dakpannen, balkhout, schroeven, pvc tot en met siertegels, tuinverlichting, betonklinkers, keerwanden en nog veel meer. Laat u inspireren op onze stand 41 & 42 op de Tuinbeurs te Doetinchem. Vragen kunt u ons telefonisch, per mail of natuurlijk op onze stand persoonlijk stellen op de Tuinbeurs.

Ga voor meer informatie naar: www.breukers.nl


Beton ontmoet keramiek

GeoCeramica® is een innovatief product met tal van voordelen, voor zowel verwerkers als eindgebruikers. Bij ‘normaal’ keramiek is er een speciale fundering nodig, maar bij GeoCeramica® niet, dankzij de waterdoorvoerende Stabikorn®-laag. Hierdoor is GeoCeramica® veel sneller en goedkoper om te leggen. Geschikt voor (dak)terras, in en rond woningen en voor de openbare ruimte. De exclusieve Italiaanse prints zijn oogstrelend, van subtiel tot uitbundige marmerlook. Of u nu kiest voor een natuursteenlook, hardsteenlook of industrieel design als betonlook, u kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud. Lees verder over GeoCeramica®.

stabikorn

De voordelen van GeoCeramica®

  • Kras- en vlekbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Minder snel (groene) aanslag
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Perfecte voegen door geïntegreerde afstandhouders
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Waterdoorvoerende Stabikorn® -laag

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.