10/01/2017: Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs

MBI is te vinden op stand 217 en 307

U kunt bij MBI terecht voor de laatste trends op het gebied van sierbestrating: keramiek! Want design en interieurarchitectuur zijn heel bepalend bij het neerzetten van een groen concept. Maar u wilt niet constant het terras onderhouden. Dus geniet van stijlvol Italiaans keramiek met alle voordelen van beton: GeoCeramica® is het beste van twee werelden! In 2016 geïntroduceerd en nu al niet meer weg te denken. Ook in 2017 breiden wij de collectie verder uit.

Praktische informatie

Bent u klaar voor de 18e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche? U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun innovaties, schud de hand met vertrouwde zakenpartners en breid uw groene netwerk uit. Dit jaar staat de beurs in het teken van verandering. Stilstand is immers achteruitgang. De beurs is groter dan voorgaande jaren en er is weer van alles te beleven, dus bestel snel uw kaarten.

Dinsdag 10 t/m donderdag 13 januari 2017
Geopend van 13:00 t/m 21:00 uur

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Stand 217 / 307
Hal 2 / 3


Beton ontmoet keramiek

GeoCeramica® is een innovatief product met tal van voordelen, voor zowel verwerkers als eindgebruikers. Bij ‘normaal’ keramiek is er een speciale fundering nodig, maar bij GeoCeramica® niet, dankzij de waterdoorvoerende Stabikorn®-laag. Hierdoor is GeoCeramica® veel sneller en goedkoper om te leggen.

stabikorn

Geschikt voor (dak)terras, commerciële doeleinden, in en rond woningen en voor de openbare ruimte. De exclusieve Italiaanse prints zijn oogstrelend, van subtiel tot uitbundige marmerlook. Of u nu kiest voor een natuursteenlook, hardsteenlook of industrieel design als betonlook, u kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud. Lees verder over GeoCeramica®.

De voordelen van GeoCeramica®

  • Kras- en vlekbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Minder snel (groene) aanslag
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Perfecte voegen door geïntegreerde afstandhouders
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Waterdoorvoerende Stabikorn® -laag

Ga voor meer informatie naar: http://booking.evenementenhal.nl/nl/de-groene-sector-vakbeurs-2017/hardenberg

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.